Giga_mega légvár

Lepje meg gyermekét egy GIGA-MEGA Ugrálóvárral

Akinek gyermek van az már vagy átesett vagy még előtte van annak, hogy gyermeke azzal a kérésével álljon elő hogy a születésnapját tartsák egy játszóházban. A játszóházban tartandó születésnap igen költséges mulatság és a gyermekek kénytelenek osztozkodni a játékokon „idegen” gyerekekkel.Nehéz őket szemmel tartani, így a szülök sem beszélgethetnek nyugodtan.

Ez a megoldás rendkívül költséges, hiszen meg kell venni a belépőket, kötelező fogyasztás van és legalább 6-8 gyereket meg kell hívni. Arról nem is beszélve, hogy általában 3-4 óra a játszóházban eltölthető időlimit.

Ez összegben a következőt jelenti: átlagban 2,5- 3 órás bent tartózkodásért átlagban 6000 Ft-ot kérnek gyermekenként és minimum 8 főt kell meghívni. Ez a megoldás minimum 48.000 Ft-ba kerül.

Lehetőség van arra, hogy az ember otthon tartson születésnapot. Ez lényegesen olcsóbb megoldás, viszont a gyerekek az előre kitalált „játékokat – feladatokat” igen hamar megunják és akkor jön a katasztrófa. Minden szétpakolnak, mindenki mást akar játszani és kb annyi ember kell hozzájuk, mint ahány gyerek van.

Nálam lehetősége van 24 órára egy ugráló vár kölcsönzésre egy AJÁNDÉK buborékfújó géppel együtt

 

 

 

 

Az ugráló vár egy befújó ventilátor segítségével állandóan felfújt állapotban van, amely mindössze 45 másodperc alatt használatra kész állapotba hozza a várat.

 

Itt nem kell a gyerekeket noszogatni, hogy menjenek játszani, itt biztosan mindenki megtalálja a maga szórakozását és kellő képen leadja a fölös energiáját. A szülök nyugodtan beszélgethetnek, esetleg sütögethetnek a kert grill mellett. A gyerekek a jó levegőn, biztonságos környezetben igényesen szórakoznak a játszóházi ár töredékéért korlátlan játékidőben idegen gyerekektől mentesen.

Ez a légvár különlegesebb társainál….

Dupla csuszdájának köszönhetően versenyezni is tudnak rajta a gyerkek. A Hatalmas mászófal is igazi kihívás nekik, így az energia szintjüket is csökkenti.

Ki szeretne csúszni? Ez a vidám színekkel rendelkező, dupla csúszdás ugráló minden gyermek kedvence lesz! A magasról induló dupla csúszda és az alagút extra élményt nyújtanak a gyerekeknek, a csúszda feljáratánál ugrálófelület található.

 

Az ugráló vár alapterületet 6 méter * 2,25 méter, 2,8 méter magas

Maximális terhelhetősége 180 kg.  (4 gyermek/ max 45 kg/fő)

Ajánlottan egyszerre 3-4 gyermek használhatja biztonságosan.

Ajánlott 2-10 év közötti gyermekek használatára.

Az  ugrálóvár működéséről itt láthat videót: Kattintson ide

AJÁNDÉK

Az ugrálóvárhoz ajándék buborékfújó gép jár

 

Buborékfújó géphez 0,5 liter folyadék jár, amely kb 1 óra üzemeltetéshez elegendő.

buborékfújó gépről itt talál részletes leírást.

Kölcsönzési díj

Az ugrálóvár kölcsönzési díja 16000 ft/24 óra

kaució 30.000 ft

Az ár továbbá tartalmaz az ajándékot is!

Házhoz szállítás

Pest megye egész területén megoldható

Szállítás díjáról érdeklődjön!

Elérhetőség

Tel.: 0670-330-6995

A kölcsönzés helye: 2225 Üllő, Tölgyfa utca