Mikulás rendelés

Házhoz jön a Mikulás

 

  miki1

Lepje meg gyermekét egy csodálatos élménnyel, hogy személyesen találkozhat a Mikulással. Több gyermekes szülőként tudjuk, hogy a „csoda” és a „különleges élmények” nagy hatással vannak a gyermekek fejlődésére és hihetetlen öröm és izgatottság jelenik meg a kis arcukon mikor meglátják teljes nagyságban a Mikulást a saját lakásukban. A csoda hatása alá kerülnek és hinni karnak az öreg nagy szakállú Télapóban. Mi ennek a csodának a létrejöttében segítünk Önnek. A karácsony után a Mikulást várják a gyermekek egész évben. Adjuk meg hát nekik ezt az élményt

 

Amit nyújtunk szolgáltatásunk keretében

Mikulás látogatás az Önök otthonában

Általunk összeállított ajándékcsomag

Előkészületek

Ha eldöntötte, hogy megtisztel minket bizalmával, akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. Ezt követően néhány soros jellemzést kérek elküldeni e-mail-ben (mikulas@euromail.hu) a gyermek/ek/ről, hogy a mikulással való találkozás a lehető legszemélyesebb lehessen. Ez nagyon fontos!!!

 

Lehetőség van arra is, hogy az Önök által elkészített csomagot is átadjuk.

miki2

A látogatás menete

A látogatás során a Mikulás elbeszélget a gyermekkel, hogy hogyan viselkedett az előző évben.  Megdicséri a jó tulajdonságai miatt és megdorgálja (egy kicsit), ha csíntevéseket csinált!  Meghallgatásra kerülnek a télapós versek és dalok, amikkel a gyermekek készülnek a Mikulásnak. Átadásra kerül a Mikulás által hozott ajándékok. 

Lehetőség van arra, hogy több család is összegyűljön és több gyermekhez jöjjön el a Mikulás. Minél több gyermek van, annál kedvezőbbek az áraink.

 

A korábbi látogatásaink során készült néhány fénykép:

Kattintson ide

Áraink

1 gyermek 8000 Ft

2 gyermek 14000 Ft

3 gyermek 18000 Ft

3  gyermek után minden további gyermek 6000 Ft

Szolgáltatási területeink:

Budapest egész területén, illetve Üllő, Vecsés, Monor, Gyömrő, Péteri, Vasad, Maglód, Gyál, Ecser, Kistarcsa, Nagytarcsa, Ócsa További település után érdeklődjön telefonon. Megpróbálunk mindenhova eljutni!

Elérhetőségeink:

0670-330-6995

mikulas@euromail.hu