Mikulás rendelés

Házhoz jön a Mikulás

 

  miki1

Lepje meg gyermekét egy csodálatos élménnyel, hogy személyesen találkozhat a Mikulással. Több gyermekes szülőként tudjuk, hogy a „csoda” és a „különleges élmények” nagy hatással vannak a gyermekek fejlődésére és hihetetlen öröm és izgatottság jelenik meg a kis arcukon mikor meglátják teljes nagyságban a Mikulást a saját lakásukban. A csoda hatása alá kerülnek és hinni karnak az öreg nagy szakállú Télapóban. Mi ennek a csodának a létrejöttében segítünk Önnek. A karácsony után a Mikulást várják a gyermekek egész évben. Adjuk meg hát nekik ezt az élményt

 

Amit nyújtunk szolgáltatásunk keretében

Mikulás látogatás az Önök otthonában

Általunk összeállított ajándékcsomag

Fényképész (a látogatás során fényképeket készítünk, majd a  készített képek cd-re kerülnek kiírásra és eljuttatásra) + meglepetés

Előkészületek

Ha eldöntötte, hogy megtisztel minket bizalmával, akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. Ezt követően néhány soros jellemzést kérek elküldeni e-mail-ben a gyermek/ek/ről, hogy a mikulással való találkozás a lehető legszemélyesebb lehessen. Ez nagyon fontos!!!

A látogatás követő néhány napban kerülnek átadásra a készített fényképek cd-n, de kívánság szerint megküldjük e-mail-ben is.

Lehetőség van arra is, hogy az Önök által elkészített csomagot is átadjuk.

miki2

A látogatás menete

A látogatás során a Mikulás elbeszélget a gyermekkel, hogy hogyan viselkedett az előző évben.  Megdicséri a jó tulajdonságai miatt és megdorgálja (egy kicsit), ha csíntevéseket csinált!  Meghallgatásra kerülnek a télapós versek és dalok, amikkel a gyermekek készülnek a Mikulásnak. Átadásra kerül a Mikulás által hozott ajándékok. 

Lehetőség van arra, hogy több család is összegyűljön és több gyermekhez jöjjön el a Mikulás. Minél több gyermek van, annál kedvezőbbek az áraink.

Lehetőség van csomag nélküli látogatásra is, de ebben az esetben az Önök által készítette csomag kerül átadásra. 

 

A korábbi látogatásaink során készült néhány fénykép:

Kattintson ide

Áraink

1 gyermek 6500 Ft

csomag nélkül 5500 Ft

2 gyermek 11000 Ft

Csomag nélkül 9000 Ft

3 gyermek 15000 Ft

csomag nélkül 12000 Ft

3  gyermek után minden további gyermek 3000 Ft

csomag nélkül 2500 ft

A fényképészt  az ár tartalmazza, lemondani nem lehet. 

Szolgáltatási területeink:

Budapest egész területén, illetve Üllő, Vecsés, Monor, Gyömrő, Péteri, Vasad, Maglód, Gyál, Ecser, Kistarcsa, Nagytarcsa, Ócsa További település után érdeklődjön telefonon. Megpróbálunk mindenhova eljutni!

Elérhetőségeink:

0670-330-6995

mikulas@euromail.hu