ózongenerátoros tisztítás

Ózongenerátoros tisztítás/fertőtlenítés

az Ön otthonában, gépkocsijában!

Ózonos fertőtlenítés azonnal

 

Az ózon rendkívüli fertőtlenítő hatása az oxidációs képességének köszönhető, amivel a világ egyik legerősebb fertőtlenítőszereként tartják számon. Hatása több ezerszer erősebb klórnál, e mellett pedig gyorsabb és hatásosabb fertőtlenítést tesz lehetővé még az elérhetetlen vagy kényes területeken és felületeken is. Nem kell mást tenni, mint a fertőtlenítendő zárt térben az ózongenerátor készüléket elhelyezni. Majd pedig ezt követően az időzítőt bekapcsolni és várni, hogy az ózongáz kifejtse páratlan vírus- és baktérium ellenes hatását. Fontosan azonban tudni, hogy az ózonos fertőtlenítés során az ózon növényekkel, állatokkal és emberekkel való érintkézését el kell kerülni, a kezelést követően pedig a zárt helyiséget ki kell szellőztetni!

A mikroorganizmusokkal szembeni kíméletlenséget specialistaként párosítottuk a rugalmassággal és a nonstop szolgáltatással. Ezzel pedig valóban a lehető leghatékonyabb fertőtlenítési megoldást biztosítjuk orzágosan. Az ózongenerátoros fertőtlenítés lehetővé teszi többek közt az eddig elérhetetlen területek (mennyezet, szekrénysorok/gépsorok mögött) vagy kényes felületek (gépek és vegyszerekre érzékeny burkolatok/anyagok) azonnali, súrolás és vegyszermentes sterilizálását.

Az ózonos fertőtlenítést már 100 éve használják sterilizálásra, vízkezelésre, ám most kezd egyre ismertebbé válni. Ami nem is olyan meglepő, hiszen a kialakult vírushelyzetben még nagyobb figyelmet fordítunk a megfelelő higiéniára. Az ózonos fertőtlenítés azonnal megoldást kínál az irodák, lakások, személygépjárművek légterének gyors, hatásos és költséghatékony vírusmentesítésére és szagtalanítására.

Ózonos lakásfertőtlenítés árak

A lenti árak ipari ózongenerátorral végezett ózonos légfertőtlenítést, a helyiségben lévő berendezési tárgyak, kárpitok, matracok, szőnyegek ózonos fertőtlenítését tartalmazzák. Az alábbi árak egyéb tisztítást nem tartalmaznak!

Alapterület                                 kezelési idő                                 

20 m2-ig                                      15 perc                               

30 m3 -ig                                     30 perc                                

50 m2 -ig                                     45 perc                                

80 m3 -ig                                     60 perc                                

110 m3-ig                                    90 perc                   

A kezelési idő 2,8 méter belmagasságú helységekre vonatkozik!            

 

Ózongenerátoros tisztítás ára 300 ft/ légköbméter. 

Légköbméter számítás: alapterület szorozva a belmagassággal. 

Példa: adott egy 2*3 méteres szoba, amelynek a belmagassága 2,8 méter.

alapterülete 6 nm* 2,8= 16,8 légköbméter * 300 ft-tal= 5040 ft

Autóklíma fertőtlenítés árak

1. Az utastér és a klíma fertőtlenítése

A járművek klímarendszere gyakran forrása a betegségek kialakulásának, ezért fontos a rendszeres és hatékonyabb klímafertőtlenítés. Az ózonos kezelés az egyetlen klímafertőtlenítő eljárás, amely a klíma és szellőzőrendszer minden pontján egyformán hatékony és 99,9%-os biztonsággal pusztítja el a penészgombákat, baktériumokat és szünteti meg a kellemtelen szagokat (dohányfüst stb.) A megszokott klímatisztításnál sokkal hatékonyabb, egyszerűbb és gyorsabb eljárás. Kiemelten fontos, hogy az ózonos fertőtlenítés nem hagy hátra káros vegyületet a szellőzőrendszerben. 100% vegyszermentes ezért kisgyermeket szállító járművek esetében kifejezetten ajánlott az ózonos klíma és utastér fertőtlenítési eljárást választani.

2. Utastér szagtalanítás

Az ózonos fertőtlenítő eljárás az egyéb illatosítókkal ellenében nem csak elfedi, hanem véglegesen megszünteti a kellemetlen szagot az utastérben, a ülésszövetekben szőnyegekben és a szellőző rendszerben. (pl. dohányszag,, dohos szag, állatok okozta szagok vagy az elhanyagolt klíma szaga).

A lenti árak ipari ózongenerátorral végezett ózonos utastér, szellőzőrendszer és autóklíma fertőtlenítését tartalmazzák. Az alábbi árak egyéb tisztítást nem tartalmaznak!

 

Autóklíma ózonos fertőtlenítése 5000 ft/gépjármű 

 

Autóklima ózonos fertőtlenítése mindössze 15 percet vesz igénybe.

 

Kiszállási díj Pest megye területére egységesen 5000 ft.

Üllőn a kiszállás ingyenes.

Gépjárművek esetében lehetőség van az autót elhozni a szolgáltatóhoz, annak fertőtlentése itt történik, így a kiszállási díj megspórolható.

Telephely: 2225 Üllő, Tölgyfa u

telefon:0670/330-6995