Rólunk

Szőnyeg és kárpittisztítógép kölcsönzés Üllőn, illetve szőnyeg és kárpittisztítás Budapest egész területén, illetve Pest megyében.

Igény estén az Ön otthonában  szakszerűen megtisztítjuk padlószőnyegét, ülőgarnitúráját KARCHER puzzi 10/1 tipusú szőnyeg és kárpíttisztító gépeel. Bármilyen kárpitos felület tisztítását vállaljuk, amit lehet vizes-mosószeres módon tisztítani.

Vállalom továbbá személygépjárművek, buszok és egyéb járművek kárpítós felületének tisztítását.

A Karcher puzzi 10/1 márkájú szőnyeg és kárpittisztítógép egyik legjobb minősítést kapta a szőnyegtisztítógépek kategóriájában. Mi sem adjuk alább a minőséget, ezért választottuk gépparkunk kialakításánál a Karcher márkát. Padlószőnyeg tisztítást német technológiával és gépekkel végezzük.
A textilek több, mint 90% -a tisztítható. Nagy gyakorlatunk van folteltávolításban.    Irodai székek  és ágybetétek, gépjárművek belső terének tisztítását is vállaljuk.

Új szolgálatásként a Karcher puzzi 10/1 szőnyeg és kárpíttisztitó gépünk mellett, megtalálható gépparkunkba, a Karcher SC1002 gőztísztitó rendszerünk is, amely a professzionális szőnyeg és kárpíttisztítást teszi még hatékonyabbá. A Karcher SC1002 gőztisztító rendszerrel lehetőség nyílik az atkaírtásra is. Az atákról itt olvashat bővebben . Ha nem szeretne egy atkákkal teli háztartásban élni, akkor a KARCHER PUZZI 10/1-sel történő helyszíni tisztításunk alkalmával kérje a KARCHER SC 1002 gőztisztító rendszerünkkel az atkaírtást is, hogy lakása csak az Öné és szeretteié legyen.

Pest  megye egész területén vállalunk takarítást.

Lehetőség van nálunk Karcher puzzi 10/1 márkájú szőnyeg és kárpittisztítógép kölcsönzésre is.
Nagyon kedvező kölcsönzési feltételek mellett juthat hozzá professzionális tisztítórendszerhez, így saját maga is elvégezheti a takarítást.

További információkért kérjük hívja  szakembereinket.

SZŐNYEGTISZTITÓGÉP ADATAI

Technológia: Vizes rendszerű német karcher ipari géppel dolgozunk. Speciális foltkezelést alkalmazunk.


Karcher puzzi 10/1 szőnyeg és kárpíttisztógép
9-/10 tartály
1200 watt teljesítmény